WordPress site

Boost din hests sundhed

Dette indhold er sponsoreret.

Ligesom mennesker har din hest brug for en næringsrig kost med boostende vitaminer og mineraler. Det er ikke altid, at hestefoder indeholder nok varierede vitaminer og mineraler. Især om vinteren, hvor din hest ikke får frisk græs, er det en god idé at optimere hestens sundhed med tilskudsprodukter. Du kan få tilskudsprodukter, som generelt booster din hests sundhed og forebygger sygdomme. Du kan også få tilskudsprodukter, der bekæmper dårlig mave eller giver en blankere pels. Læs med her.

Vælg naturlige og rene tilskudsprodukter  

Tilskudsprodukter til heste kommer som piller, dråber og pulver, som du enten kan give som godbidder eller blande sammen med hestens foder. Når du vælger, hvem du vil købe kosttilskuddene fra, er det en god idé at vælge en forhandler, som producerer naturlige produkter – som for eksempel Urtefarm, der er kendt for sine rene og naturlige tilskudsprodukter i høj kvalitet. Ved at gøre det er du sikker på, at du giver din hest de bedste forudsætninger for at have det godt.

Styrk immunforsvaret

Tilskudsprodukter med naturlige næringsstoffer og vitaliserende aktivstoffer virker positivt på hestens immunforsvar og generelle helbred. Du kan købe rene vitaminer og mineraler med én ingrediens, som for eksempel E-vitamin, der blandt andet bidrager til sunde muskler. Du kan også købe superblandinger, som giver din hest en cocktail at boostende vitaminer og mineraler. Du kan med fordel gå efter produkter med for eksempel E-vitamin og/eller magnesium, som styrker knogler og muskler samt hjælper mod muskelspændinger.

Giv din hest mere energi

Du kan give din hest en bedre energi ved at give den et tilskud af elektrolytter. Når din hest sveder meget, vil der opstå en mangel på vigtige vitaminer og mineraler. Manglen vil gøre din hest energiforladt, og den vil have behov for længere tid til at restituere. Din hest vil derfor især have gavn af elektrolytter om sommeren, og når der trænes ekstra hårdt.

Sunde hove og sund pels

Der findes flere forskellige tilskudsprodukter med naturlige ingredienser, som er kendt for at styrke hove og pels. For eksempel B-vitamin, som booster pelsen og gør din hest blank og flot. Du kan også give din hest en effektiv biotinkur for at styrke hove, som især er udsatte om vinteren. Sortkommenfrø er også kendt for at have styrkende egenskaber for både hove og pels og for at hjælpe kroppens generelle forsvar.

Sund fordøjelse

Heste kan døje med dårlig mave og irriteret stortarm, hvilket kan være et tilbagevende problem og være til gene for hesten. Du kan få specialblandinger med masser af superingredienser, som forbedrer din hests fordøjelse. Gå gerne efter produkter, der indeholder omega 3-fedtsyrer, mælkesyrebakterier, naturlige fibre og aminosyrer, der medvirker til en god fordøjelse.

Comments are closed.