WordPress site

Bring mere motion ind i hverdagen

Det kan være svært at få tid og overskud til at få trænet i hverdagene, for slet ikke at nævne i weekenderne. Efter en lang dag på arbejde, mad, der skal laves, en familie, der skal passes, og venskaber, der skal plejes, kan det hurtigt føles uoverskueligt at skulle tilbringe tid i et motionscenter, for slet ikke at snakke om den manglende motivation. Fortvivl ikke! Der er nemlig ingen grund til at have dårlig samvittighed over ikke at kunne nå ned i fitnesscenteret, her kommer der nemlig en guide til, hvordan du hurtigt og nemt kan få bragt mere motion ind i hverdagen.

Tag trapperne

Det er næsten umuligt at tage nogle steder hen i løbet af en dag, hvor man ikke bliver stillet over for det svære valg: trappen eller elevatoren? De fleste får sved på panden bare ved tanken om at tage trapperne op til femte sal og tyer derfor for det meste til elevatorens magiske evner. Men det skal være slut nu! Det er ganske gratis, og det er godt får både lår, ben og baller!

Stå op

Hvis du er en af de (u)heldige, der har et job, hvor du er tvunget til at sidde på din flade otte timer i streg, så er det på tide, at du gør noget ved det. Arbejder du enten på kontor eller hjemmefra, eller har du bare et job, hvor du er bundet til at sidde på en kontorstol, så er der en vej ud. Hæve-/sænkeborde kan justeres i højden, så du kan skifte mellem siddende og stående positioner i løbet af din arbejdsdag. På den både bliver du aktiveret på en helt anden måde, og du kommer heller ikke så let dovenskaben til livs. Derudover er der garanti for, at din ryg vil elske dig for det. 3R Kontor har et bredt udvalg af hæve-/sænkeborde, og der er uden tvivl også et, du vil synes om. Du finder dem her.

Tag cyklen

Når først man har en bil til rådighed og er vant til at sætte sig ind i den og køre, lige hvorhen man skal og vil, er det svært at vænne sig af med det. Der er dog mange kalorier at forbrænde og god motion at indhente, hvis man skifter bilen ud med cyklen. Selvom du har over ti kilometer på arbejde eller i skole, er der generelt set ingen undskyldning, der er nemlig flere fordele ved at lade bilen stå end at sætte sig ind i den. Det er en gave, du giver til dig selv, og både din konto og miljøet vil sætte pris på at slippe for at betale og optage alt benzinen. Hvis du er typen, der er bange for at svede, så cykl hjemmefra lidt før, anskaf dig et sæt cykeltøj, og glem ikke en god deodorant.

Anskaf en hund

Hvis du er privilegeret nok til at have plads og tilladelse til at eje et kæledyr, er der mange gratis point på spil. Ved at anskaffe dig en firbenet ven har du nemlig ikke nogen undskyldning for ikke at komme ud at gå. Selv hvis du har en have, som din hund kan lufte sig selv i, vil din hund sætte pris på at komme ud på ukendt territorie en gang imellem, og der er altså masser af skridt at hente, hvis man gider.

Comments are closed.