WordPress site

Sådan bør du opbevare dit proteinpulver

Dette indlæg er sponsoreret.

Når det kommer til fitness og træning, er der mange, der anvender proteinpulver for at få den rette mængde protein i deres dagligdag. Det er et godt supplement til træningen og kan være med til at gøre en forskel, hvis du gerne vil se resultater hurtigere. Men hvordan bør du egentlig opbevare dit proteinpulver?

Skal proteinpulveret stå i stuen eller i køleskabet?

Typisk vil man ikke opbevare proteinpulver i køleskabet, da det holder sig meget bedre et sted, der er tørt og mørkt. Du behøver bestemt heller ikke at have specialkøleskabe eller lignende, der bruges til opbevaring af kemi.

Proteinpulver kan sagtens holde sig ved stuetemperatur, hvilket gør det meget let at gemme væk. Du kan både have det til at stå fremme på et bord eller pakke det væk i et skab. Det er dog en god idé ikke at sætte det op ad en radiator, så pulveret forbliver ved stuetemperatur. Det vil få dit proteinpulver til at holde længere uden skift i tekstur eller smag.

Oplever du, at dit proteinpulver klumper, vil det typisk have at gøre med fugt, eller hvor gammelt proteinpulveret er. Vær derfor altid sikker på, at der ikke kommer fugt ned i bøtten, hvor du opbevarer pulveret. Hvis du ser klumper, er det selvfølgelig også en rigtig god idé at kigge på udløbsdatoen. Bliver pulveret udsat for fugt, vil det også hurtigere blive for gammelt.

Opbevar pulveret i tætte beholdere

Du kan med fordel opbevare dit proteinpulver i beholderne, som du køber det i. Men det er naturligvis også muligt at anskaffe dig andre beholdere, hvis du eksempelvis er utilfreds med størrelsen af beholderen, som du har købt pulveret i. Det kan også være, at du har brugt en stor del af proteinpulveret og ønsker at flytte det resterende over i en anden og mindre beholder. En stor proteinpulverbøtte kan fylde meget i skabet, og hvis det gør pulveret svært at opbevare, er det en god idé med mindre bøtter.

Her er det dog vigtigt, at de nye beholdere holder helt tæt og bliver lukket helt til efter hver gang, du har taget proteinpulver. Kan du finde beholdere, hvor låget skal klikkes på, så du er sikker på, at det er lukket helt tæt, er det en stor fordel. Så er du nemlig sikker på, at dit proteinpulver er friskt og holder længere, så du kan få gavn af alt det pulver, du har købt.

Comments are closed.