WordPress site

Sådan får du motion, mens du er på ferie

Ferie er ofte lig med hygge og afslapning, hvor motion ikke bliver skænket en tanke. En ferie indebærer tit opladning af batterier for at blive klar til hverdagen igen. Det er typisk en pause fra hverdagen, hvor der er plads til at slappe helt af og glemme alt om arbejde, madpakker og motion. Det kan dog være ærgerligt at komme hjem fra ferie, hvor har taget lidt for mange feriekilo på, fordi man overhovedet ikke har fået bevæget sig, eller man kan have skudt sin form fuldstændig i sænk, fordi man ikke har fået bevæget sig. Ferie betyder ikke nødvendigvis et afkald på motion. Det kan sagtens lade sig gøre at tage motionen med på ferien. Vi giver nogle tips til, hvordan du får motion, mens du er på ferie.

Tag ud og oplev noget

Mange ferier indebærer en pool og masser af sol og en kulørt drink i den ene hånd med en farvestrålende cocktailparaply i. Er du til charterferie, kan du sikkert nikke genkendende til dette billede. Det er en af de farlige ferier, hvor vi hurtigt bliver helt dvasket, for vi ligger og daser hele dagen. Der skal selvfølgelig være plads til at slappe af ved poolen, men der er sikkert også plads til at få noget motion og samtidig opleve noget.

Er du i en ny by eller et nyt land, er der helt sikkert noget spændende og kulturelt at udforske. Når I kommer ud at opleve noget, vil I hurtigt kunne få gået nogle kilometer. Det giver godt til motionskontoen. Er I ikke så meget til det kulturelle, kan man også vælge at tage ud at shoppe eller kigge på forskellige markeder en hel eller en halv dag med shopping, som giver god motion, da I får gået en del rundt. Selvom det ikke virker som træning, er det stadig en god motion at få.

Selv en romantisk ferie kan være med motion

Har dig og din kæreste eller ægtefælle planner om den helt store romantiske ferie, hvor I bare skal slappe af og nyde hinandens selskab, kan der hurtigt komme negative tal på motionskontoen. En romantisk ferie med fx kro- eller hotelophold kan hurtigt handle meget om mad og afslapning. Det kan selvfølgelig være tiltrængt nogle gange, men vil man gerne holde motionen ved lige, skal der måske laves nogle justeringer.

I kan vælge at gå mere utraditionelt til værks ved at vælge en romantisk ferie, hvor der er sørget for flere forskellige oplevelser, hvor der er motion med i det. Man kan lave mange forskellige ting, der er romantiske, hvor der også er noget motion med. Du kan få gode idéer til romantiske oplevelser her.

Er I mere til kro- eller hotelopholdet, kan I sagtens tilføje motion til ferien, der er romantisk. Det er virkelig romantisk at gå en tur sammen, når solen er ved at gå ned. Det er en meget enkel form for motion, men ikke desto mindre er det motion, og det er en fantastisk måde at nyde hinandens selskab på og snakke om en masse forskellige ting undervejs.

Vælg en aktiv ferie

Går du meget op i at motionere, eller vil du gerne prøve en ferie med en masse motion, skal du helt sikkert gå efter en aktiv ferie. Der findes flere forskellige tilbud, hvor du kommer på ferie for at dyrke motion sammen med andre. Her kan du prøve en masse forskellige ting af, og du vil helt sikkert få en sjov oplevelse, samtidig med at du får motion.

Vil du gerne have mulighed for at opleve en masse kultur, kan du selv sørge for, at det bliver en aktiv ferie. Mange hoteller har træningsfaciliteter, du kan benytte under dit ophold. Derudover er det bare med at hoppe i løbeskoene og udforske byen. Det behøver ikke at være svært at få lidt motion, mens man er på ferie.

Comments are closed.