WordPress site

Sådan indretter du din lille lejlighed pænt og billigt

At flytte hjemmefra er et stort skridt. Det er ofte et lidt tøvende, måske et famlende skridt, som er svært at færdiggøre eller placere. Man kan have nok så mange tanker eller ønsker om, hvordan man gerne vil bo, men virkeligheden er oftest et kompromis, fordi man enten ikke kan finde det, man søger, eller ikke har råd. Det er helt normalt og genkendeligt for mange. Men der findes utallige måder at indrette sig på, så her får du lidt råd.

Få de basale ting på plads

Du kender dine behov bedst, og derfor ved du helt sikkert også hvilke møbler, du ikke kan undvære. Der findes et stort udvalg af billige sofaer, som let kan sniges ind i et hjørne af en mindre lejlighed. En sofa er lidt af et must, hvis du ønsker at adskille din seng fra det sociale rum, og hvis du generelt er ikke hyggetrold, der kan lide fredagslik og en god film. Hvis du gerne vil pifte din sofa lidt op, kan pyntepuder og et blødt tæppe gøre underværker. Tæpper kan også beskytte sofaen, hvis du har festlige gæster. Få, men udvalgte detaljer kan virkelig også gøre en stor forskel, når det kommer til at give lejlighedens indretning personlighed.

Inddeling og organisering

Det er ikke alle, der har et behov for at være superorganiserede i sine køkkenskuffer eller bagerst i klædeskabet, men det er rart at vide, hvor tingene er. Hvis du har flere værelser, har du også en naturlig opdeling af rum, som også skaber en naturlig opdeling af ting. Har du kun et rum, kan du med fordel finde på nogle kreative løsninger, der kan opdele dit værelse. Det er altid godt at undgå for mange møbler, der er klistret til væggen. Leg med det, du har. Resten kommer hen ad vejen.

Comments are closed.