WordPress site

Spis nemt og sundt, selvom du er ude

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mange der enten er på slankekur eller generelt går meget op i, hvad de spiser, kan finde det udfordrende at tage ud at spise. Selvfølgelig er det hyggeligt at tage på restaurant, men samtidig sidder det i baghovedet, at man hellere ville have et sundere valg. Det behøver du imidlertid ikke at bekymre dig om længere, for her får du gode tips til at gøre restaurantbesøget sundere.

Drik vand til maden

Selvom du er ude at spise, betyder det ikke, at du behøver at drikke hverken vin, øl eller sodavand til maden. Der er utroligt mange tomme kalorier i drikkevarer, og vil du gerne holde dig sund og slank, er det derfor en god idé at drikke vand til maden, når du er ude. Du får absolut ingenting ud af de kalorier, der er i eksempelvis en sodavand, så det er bestemt et nemt og effektivt sted at sætte ind, hvis du vil begrænse dit kalorieindtag.

Vælg salat som tilbehør

Når man er ude at spise, skal man naturligvis også forkæle sig selv lidt, og derfor vil vi ikke ligefrem foreslå, at du skal sidde med en skål icebergsalat foran dig, imens din familie eller dine venner får alle mulige lækre retter. Det kan til gengæld godt være fornuftigt at vælge salat som tilbehør. Bestiller du eksempelvis en burger eller en bøf, vil den typisk bliver serveret med kartofler eller pommes frites til, men som regel kan du sagtens få lov til at skifte dette tilbehør ud med salat. Så minimerer du nemt indtaget af kalorier, og du får stadig en lækker burger, bøf eller noget helt tredje. Det er for eksempel også helt normal kutyme at vælge salatbar på Bones som tilbehør til sin hovedret, og det kan du altså gøre langt de fleste steder.

Spring desserten over

Det giver sig selv, at dessert ikke er det mest optimale, hvis du gerne vil spare på kalorierne, så det kan være en idé enten helt at springe desserten over eller at dele med én af de andre gæster. Så får du kun en halv portion, men du tager stadig del i det og kan nyde desserten med resten af selskabet. Eventuelt kan du også vælge at tage en kop kaffe eller the i stedet for, så du stadig har fornemmelsen af at være med til desserten, men uden at du får alle de unødvendige kalorier.

Comments are closed.