WordPress site

Tips og tricks til sommertræningen i haven

Dette indhold er sponsoreret 

Når det kommer til hjemmetræning i haven kan det være svært at finde inspiration til øvelser. Det kan både være fordi at træningen er uden udstyr eller fordi at det er svært ramme visse muskelgrupper uden en bænk eller en træningsbar. Derfor kan du følge med i denne artikel, som vil give dig nogle tips og tricks til sommertræningen uden udstyr i haven, så du kan læne dig tilbage i sofaen eller havestolen med dine free spins i dag efter træningen. 

Artiklen vil tage dig igennem øvelser, som du kan benytte dig af i haven, men det er vigtigt at nævne at opvarmning er essentiel for en god workout og for at kunne modstå skader. Husk derfor at varme kroppen og muskler op inden, du går i gang med nogen som helst workout. 

Cardio – hvad skal du gøre? 

Der er mange muligheder for cardio. Det er dog begrænset hvad man kan lave i sin have. Løbeturen eller motionscyklen er oplagte valg, men det er ikke alle, som ønsker at løbe en tur eller har en motionscykel til rådighed. Derfor kan du bruge et sjippetov. Som i de fleste boksefilm er sjippetovet en god mulighed for at få pulsen op uden at skulle bevæge sig uden for hjemmet. Sjippetovet er en effektiv måde at forbrænde kalorier på hvor en times sjippetov til kunne forbrænde op imod 1600 kalorier – det er med omkring 5 liter sodavand. 

Øvelsen over dem alle 

Der er en øvelse, som kan få gang i hele kroppen, samtidig med at den øger din puls markant. Det handler om burpeen. Hvis du ikke kender til burpeen er en øvelse, som får dine ben, arme og core i gang. Øvelsen består i at man laver en sprællemand, hvorefter man let falder ned til jorden efterfulgt af en armbøjning. Armbøjning bliver til en eksplosiv bevægelse, hvor du bruger energien til at komme op og stå igen og lave endnu en sprællemand. Det gentages det ønskede antal gange. 

Husk væsken i den varme sommersol 

Når det kommer til træning i haven i den varme sommersol er det vigtigt at holde sig hydreret for ellers går det galt. En huskeregel er at du gerne skulle indtage omkring en halv liter vand en time inden din træning, en halv liter under din træning (alt efter hvor lang træningen er) og en halv liter efter træning. Det er en god huskeregel.

Comments are closed.