WordPress site

Tips til indretning af et træningsrum derhjemme

Dette indlæg er lavet i samarbejde med den/de hjemmesider der linkes til.

År 2020 har på mange måder været præget af COVID-19, og de fleste er blevet tvunget til at gentænke en række hverdagsscenarier. Det gælder også i fitness- og træningssammenhænge.

Hvis du er vant til at tage i fitnesscenter flere gange om ugen, kunne det være, at du skulle overveje at lade noget af din træning foregå derhjemme. Man kan nemt indrette et både brugbart og smart træningsrum derhjemme. Her får du tre gode tips til, hvordan du skal gøre. 

Dedikér og indret plads til din træning

God plads i hjemmet er naturligvis ikke alle forundt. Hvis du har et disponibelt og frit rum til rådighed, vil dette være at foretrække, men mindre kan også gøre det. Du kan sagtens indrette din plads til hjemmetræning i et hjørne af stuen eller kontoret. Det gælder nemlig ikke så meget om at have god plads, som det gør at tænke i smarte indretningsbaner. 

Det første gode tip til indretningen er at montere rillepaneler på én eller flere af væggene i dit træningsrum. Med rillepaneler kan du nemlig nemt opsætte og løbende variere hylder, ophæng af træningsudstyr og andet, der gerne skal være nemt tilgængeligt under din træning.  

Køb mindre, brug mere

Mange tror, at det er udstyret, der tæller, når det kommer til god træning. Men faktisk gælder det i langt højere grad om at arbejde fokuseret med det, man nu engang har til rådighed. Du behøver altså ikke at investere i alskens kostbare træningsremedier til dit hjemmetræningsrum. 

Tværtimod er det næste tip, at du skal anskaffe dig få og basale redskaber af høj kvalitet. På denne måde kan du både fokusere din træning, slippe for en masse opbevaring og undgå at spilde for mange penge på redskaber, du alligevel ikke kommer til at bruge hver gang, du træner derhjemme. 

Skab en god atmosfære

Mange vælger at gå i et fitnesscenter, fordi de oplever en fokuseret og inspirerende atmosfære, når de træner der. Men du kan også lade dig inspirere af dette, når du indretter dit eget træningsrum. Hvis høj og intens musik får dig til at yde mere, kan du prioritere at købe gode højttalere. Hvis du får et ekstra nøk på selvtilliden af et inspirerende citat, kan du hænge dine yndlingsbudskaber op på væggen. Det tredje tip er at slippe kreativiteten fri og tænke over, hvordan du bedst bliver inspireret og motiveret til at træne. Så kan du sørge for, at du får en rigtig god oplevelse hver gang, du træner derhjemme.

Comments are closed.