WordPress site

Træn hjemme og spar penge

Træning er godt – både for sind og krop. Det kan langt de fleste af os blive enige om meget hurtigt. Noget, som dog ikke er helt ligeså let at blive enige om, er, hvordan man bedst muligt finansierer sin træning. Det ér dyrt at være medlem af fitnesscentre, og med mindre man kommer der fast mange gange om ugen, kan man få følelsen af, at man ikke helt får tjent pengene ind igen. Derfor skal vi her se nærmere på muligheden for at træne hjemme og derved spare mange penge. De penge, man sparer ved regningerne fra fitnesscentret, kan du passende ofre på lidt, men godt træningsudstyr, og du vil i høj grad mærke luft i budgettet på kort tid. Vi opstiller her vores bud på det perfekte scenarie; nemlig ét, hvor du sparer penge ved at træne hjemme, men hvor du samtidig slipper for at gå på kompromis med din træning. Forhåbentligt kan du blive inspireret til, hvordan du kan få hjemmetræningen til at fungere for dig.

Kom langt med lidt

Lang historie kort; din træning bliver ikke nødvendigvis bedre af, at du har 16 forskellige maskiner at gå igennem hver gang, du træner. Hvis du fokuserer din indsats, kan du komme rigtig langt med meget lidt; eksempelvis kun én decideret maskine og så mindre udstyr og naturen for resten. Nøjes du med at investere i en enkelt maskine, kunne et rigtig fornuftigt bud være en crosstrainer. Med en crosstrainer får du pulsen op, du får en god udholdenhedstræning, som alligevel adskiller sig markant fra løb, da armene også er aktiverede. En crosstrainer giver god mulighed for varieret pulstræning, og bruger du lidt tid på at sætte dig ind i de forskellige funktioner og indstillinger, får du også det optimale udbytte af maskinen.

Et godt råd i det hele taget er at variere din træning. Det vil altså sige, at du – hvis du ender med en crosstrainer som den eneste deciderede maskine i dit hjemme-træningscenter – skal du være god til at supplere den med andre træningsformer. 

Bliv inspireret på nettet

Når du selv står for din træning, som du ville gøre, hvis du trænede derhjemme, er god inspiration guld værd. Derfor kan det godt betale sig at bruge lidt tid og energi på at finde noget eller nogen, som rent faktisk inspirerer dig. En oplagt mulighed er at finde træningsvideoer på nettet, som viser gode øvelser i gode kombinationer. Du kan også bruge de sociale medier som platform til din træningsinspiration. Disse medier flyder med veltrænede eksperter, som glædeligt deler ud af sine bedste træningsråd og -øvelser. Udnyt det. Det er gratis.

Suppler din træning

Har du bekymringer ved at droppe fitnesscenter-medlemskabet til fordel for hjemme-træningscentret, og er én af bekymringerne, om du får nok udbytte af din træning? En god idé kan være at komme disse bekymringer i forløbet ved at supplere din træning med proteinpulver. Proteinpulver fungerer som et kosttilskud, så du sikrer, at du får den nødvendige mængde protein, hvilket i sidste ende gavner din træning. Markedet for proteinpulver er eksploderet de seneste år, og der er ligeså mange udbydere, som der er smagsvarianter. Vær sikker på, at din kost følger med den gode træning – et moderat forbrug af proteinpulver er ikke dyrt, og nu sparer du jo alligevel medlemskabet, så alene der har du lidt overskud i budgettet.

Comments are closed.