WordPress site

Træning øger din sexlyst

Dette er sponsoreret indhold

Oplever du at sexlysten mangler, eller at den er blevet mindre i løbet af det sidste stykke tid? Så bør du måske vende blikket mod træningen, for når du først kommer i god fysisk form, viser mange undersøgelser, at du også har lyst til at være aktiv i sengen. Det gælder især for kvinder – motion øger kvindens sexlyst. 

Men hvordan presser du motion ind i en hektisk hverdag, så lysten igen kan blomstre i jeres parforhold? I denne artikel giver vi dig råd til, hvordan du kan træne dig til mere lyst. Dog er der også en række andre områder, hvorpå i kan sætte ind, og det kan være spændende og opblomstrende at benytte sig at sexlegetøj såsom sm udstyr

Akut og kronisk træning

Alt slags træning øger sexlysten, men der er forskel på de forskellige træningsformer. Her ser man på to former for træning – akut og kronisk. Med akut træninger menes den umiddelbare effekt efter kun én enkelt træningssession, og med kronisk menes der en livsstil, hvor man træner jævnligt. Kort fortalt er begge former for træning med til at øge sexlysten, og ønsker du at se en virkning, er det derfor blot  med at komme i gang, og finde den træningsform der passer til netop dig. 

Løbetræning, styrketræning eller ketchersport?

Måske du allerede har prøvet at integrere træning i din hverdag, og dermed holde en aktiv livsstil. Men i en travl hverdag, hvor arbejde, børnehentning og aftensmad ofte står øverst på to-do-listen, kan det være svært at finde tid til motion. 

Har du en travl hverdag, bør du derfor gå efter løb eller gang som din primære motionsform. En løbetur behøver nemlig ikke at tage mere end en halv time – og så har du fået pulsen op, og dermed klaret dagens træning. Det eneste løbetræning kræver, er en halv time tre gange om ugen og et par løbesko! 

Har du tid til at prioritere træning ud over en hurtig løbetur, kan du vende blikket mod enten styrketræning eller ketchersport. Styrketræning er aldeles sundt for kroppen, og er samtidig en sjov motionsform, som er elsket af mange. Din partner og dig kan samtidig dyrke styrketræning sammen. 

Er du mere til konkurrencesport, bør du måske vende blikket mod ketchersport, og begynde til tennis eller badminton.

Uanset hvilken træningsform du ønsker, er der stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigning i din sexlyst – og motion er også sundt på alle andre områder!

Comments are closed.