WordPress site

Vælg det optimale gulv til dit værksted – vælg et epoxygulv

Dette indlæg indeholder sponsoreret indhold fra de virksomheder, der linkes til.

Du står måske allerede med et værksted, hvor din mekanikerforretning udspiller sit daglige liv, eller måske drømmer du om netop dette. Uanset hvad, så bør du vide, hvor vigtigt det er, at dit værksted er belagt med et ekstremt slidstærkt gulv.

Er du imidlertid i tvivl om, hvilket materiale dit gulv på værkstedet skal være lavet af, så burde løsningen være klar: du skal kraftigt overveje at få lagt et epoxygulv på dit værksted.

Epoxygulve er efterhånden et meget almindeligt syn i industrien og især på værksteder, hvor belastningsgraden og støjniveauet er højt. Årsagerne til den store popularitet er indlysende, når først man kender til dem.

Et epoxygulv er et gulv, der bygges op med flere lag, og påføres som oftest ved hjælp af spartel. Det kan også blive rullet ud, men denne løsning giver et tyndere lag.

Fordelene ved at få lagt et epoxygulv i dit værksted er mange. Vi vil forsøge at gå dem igennem, så du er klædt bedst muligt på til at kunne træffe den endelige afgørelse om materialevalg til dit gulv.

Epoxygulve er afprøvet gennem efterhånden mange år og er en veldokumenteret løsning. Der er altså ikke tale om en ny hokuspokus-løsning, hvor du gambler med dine opsparede penge. Du finder således epoxygulve i laboratorier, industrikøkkener, private hjem samt selvfølgelig et voksende antal værksteder.

Epoxybelægningen er en flydende masse, der påføres underlaget. Dette betyder også, at der ikke er nogen fuger eller samlinger, som ellers kan udgøre svage punkter i et gulv, med øget risiko for revnedannelse. I kraft af sin flydende konsistens er epoxybelægning i øvrigt selvnivellerende, så snart lagets tykkelse er over 1,2 mm.

Den fineste og vigtigste egenskab, som du bør have i baghovedet, når du overvejer epoxy som gulvløsning, er den store slidstyrke og lange holdbarhed, som du får med i købet. Det er nemlig helt uovertruffet, og derfor er investeringen også langtidsholdbar.

Derudover får du et gulv, der er skridsikkert. Dette er selvfølgelig også en væsentlig fordel i et miljø, hvor olieklatter og andre glatte væsker ofte havner på gulvet. Du øger altså sikkerheden for de personer, der færdes på dit værksted.

Der er en masse komfort forbundet med at have epoxygulv. Først og fremmest er materialet lyddæmpende, hvilket også er et væsentligt parameter, når det kommer til arbejdsmiljø. Derudover er det nemt at vedligeholde og rengøre et epoxygulv, så uanset om du selv står for rengøringen, eller om du har folk til den slags, så vil du blive glad for at have valgt et epoxygulv.

Comments are closed.