WordPress site

Er det endelig tid til et bassin i baghaven?

Sponsoreret indhold.

Har du drømt om få installeret et bassin i din baghave i mange år? Måske har du helt fra barnsben tigget og bedt om at få et bassin i baghaven. Nu er du selv husejer, men har droppet drømmen, fordi den er omstændig, dyr og måske endda unødvendig. Find din barnlige sjæl frem igen, og tænk på børnene, der vil elske at vokse op med et bassin i baghaven. Tænk på nabolaget, der banker på døren og vil deltage i festlighederne. Tænk på morgendukkerten den første dag i din sommerferie. Og tænk så over, hvordan du opretholder et sundt bassin.

Sørg for at forhindre uheld

Et stort bassin i baghaven har naturligvis store udfordringer. Hvad hvis nogen eller noget falder i? Og hvordan sikrer du, at vandet har den kvalitet, et bassin skal have for at være optimalt at bade i? Sidstnævnte klares ved at installere niveaumåling, som kan klarlægge vandkvaliteten. Nedfald af grene eller personer klares ved, at du dækker bassinet til, når det ikke bliver brugt.

Et bassin med stil og klasse

Du kan være med til at holde bassinet pænt, hvis du får lagt belægningssten rundt om dit bassin. Det sørger for, at der kommer mindre snavs, jord, græs og blade i bassinet. Det giver desuden bassinet et flottere udtryk. Flotte belægningssten kan give bassinet et lækkert udtryk. Med et lækkert og flot bassin i baghaven bliver det pludselig mindre besværligt at skulle rengøre og klargøre det til brug. Når solen skinner i det tidlige forår, kribler det i fingrene for at komme i gang med arbejdet, der kan gøre jer klar til den første dukkert.

Den årlige hovedrengøring flytter udenfor

Et bassin kræver, at den årlige hovedrengøring også rykker med udenfor. Bassinet bruges selvfølgelig ikke over vinteren eller i de kolde måneder i efteråret og foråret, men pludselig i foråret begynder det at blive meget aktuelt at anvende bassinet igen. Så skal det rengøres fra top til bund.

Når bassinet skal holdes ved lige, kræver det ikke meget mere end et tjek af vandet og fjernelse af grene, blade og andre ting, du ikke ønsker ligger i bassinet. Det skal fyldes med vand af den rette kvalitet, og gennem sommeren skal det jævnligt holdes ved lige. Her er det en idé at inddrage børnene. Udfordringerne med bassinet skal tages alvorligt, og der skal lægges arbejde bag, hvis bassinet skal have en kvalitet, du kan være bekendt.  

Comments are closed.