WordPress site

3 gode råd til vægttab i en travl hverdag

Mange af os lever i en hverdag, der er præget af travlhed og nøje skemalægning. Hvis der oven i købet er børn med i ligningen, bliver regnestykket ikke lettere at få til at gå op, når timerne i dagligdagen skal planlægges. Og hvad sker der så? Vi nedprioriterer vores egen sundhed til fordel for legeaftaler, madpakker og aulaopdateringer. Og langsomt opdager vi, at kiloene stille og roligt sniger sig på, eller vi bliver en langt blødere udgave af os selv.

I denne artikel dykker vi ned i tre gode råd, der skal gøre det nemmere for dig at fastholde et vægttab i en travl hverdag.

1. Sæt dig mindre delmål

Hvad gør du, hvis du skal spise en hel elefant? Du tager én bid af gangen. Det samme gør sig gældende, når du skal tabe dig. Især hvis du skal tabe dig mange kilo. Har du en drøm om at tabe 15 kilo inden sommer? Så kan det føles om et mål, der er uendeligt langt væk. Men hvis du deler dit samlede mål op i mindre delmål, bliver det langt lettere. Samtidig kan du fejre de små sejre undervejs, hvilket giver mere blod på tanden til at fortsætte, fordi man får en succesoplevelse.

2. Allier dig med en personlig træner og få mest muligt ud af din træning

Hvis tiden i hverdagen er knap, kan det være en rigtig god idé at få mest muligt ud af din sparsomme tid. Og den mest effektive træning kan du få med en personlig træner, der formår at presse dig og tilrettelægge dine træningspas ordentligt. Din træner vil også kunne hjælpe dig med at holde dine øjne rettet mod målet, når energien begynder at slippe op.

Ikke mindst vil en personlig træner sørge for, at du udfører øvelserne korrekt. Du kan svinge nok så meget med en kettlebell, men hvis det er den og ikke dig, der gør alt arbejdet, så får du ikke meget ud af dit træningspas. Ønsker du hjælp med træningen? Så klik her hvis du ønsker vægttab nu.

3. Mealprep sikrer de gode måltider

Hvis du har et ønske om at tabe nogle kilo, men har svært ved at overskue at spise sundt, så bør du begynde at mealpreppe. Det er den letteste vej til at få sund mad – hver dag. Og hvis du gør det korrekt, behøver du kun at lave mad 1-2 gangen om ugen, hvilket sparer dig en masse tid på den lange bane.

Med mealprep gælder det om at klare så meget af arbejdet på én gang. For når du først er i gang i køkkenet, er det i princippet ligegyldigt, om du laver mad til en eller tre dage. Arbejdet er stort set det samme, men du sparer to arbejdsgange, hvis du gør det på én gang. Og så kan du let fryse de andre portioner ned til en dag, hvor du er presset på tiden.

Sørg for at klargøre en ordentlig bunke grøntsager, så du hurtigt kan smække en lækker salat samme, smide grøntsager i en omelet eller hælde dem ned i en grøn smoothie. Du kan også købe frosne grønsager, der er let at supplere med, hvis tiden er knap.

Comments are closed.